www.automodellvasar.hu Első magyar online autómodell újság

9feb/120

Újra Greenlight!

Greenlight Hot Pursuit szett

Az amerikai autóknak idehaza rengeteg szerelmese van, csakúgy, mint a Matchbox méretű kisautóknak. A Greenlight, a kiemelkedő minőségű autómodelleket gyártó amerikai cég termékeit pár éve forgalmazzuk sikerrel. Azonban az elmúlt év nem igazán kedvezett a Greenlight behozatalának.Eleve Amerikából rendelni valamit logisztikailag nem igazán kifizetődő, erre jött még a 180 helyett 250 fölött csúcsosodó dollár árfolyam, valamint az sem lendített az ügyön, hogy az árut a repülőtérről, hatalmas herce-hurca, vám-áfa és kezelési költség előre fizetés után lehetett csak elhozni. Szóval, bevallom, nem rendeltem egy ideje, mert nem akartam azt a pozíciót elveszíteni, hogy piacképes maradok az árak tekintetében.

Dukes of Hazzard 1:18

Viszont most Nürnbergben, a játékvásáron sikerült tető alá hoznom egy hármas megállapodást, melyben a Greenlight jóváhagyásával, egy nagy európai cégtől tudom behozni a termékeket, amelyek így több költségtől megszabadulva még mindig abszolút versenyképes áron tudok adni, a még mindig magas árfolyam ellenére.

Ami még izgalmasabb, hogy a termékek megérkeztek, debütálásuk a most vasárnapi börzén lesz, 12-én!

Az 1/64-es "raktárkészletből" tallózva, érdekességként kaptunk a kizárólag a Toys "R" Us-ban forgalmazott Hot Pursuit szettből, melyben tíz darab válogatott rendőrautó kapott helyet, de érkezett a Hollywood szériából is sok kisautó. Az 1/18-as szériában megtalálhatjuk a Tolvajtempó Shelby Eleanorját, 2010-es Shelby Mustang GT-t, 1970-es Dodge Challengert, de Smokey és a bandita Pontiac Firebird-je is eljött, csakúgy, mint Steve McQueen Bullitja.

DéTé

amm964-1-18-dukes-of-hazzard-79-85-69-dodge-charger-3-4-back-highres

Picture 1 of 6

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.