www.automodellvasar.hu Első magyar online autómodell újság

1nov/112

Archív 2006 – Norev Citroen C6 1:18

Norev Citroen C6 1/18

Csak ketten követték a mitikus DS-t: a CX és az XM, amelyeknek immár van egy fenséges leszármazottjuk, a C6, amely a Citroen szortiment csúcsán áll. A Citroen visszatérése a felső kategóriába két lépésben történt: egy C6 Lignage tanulmányautó kihozatala 1999 márciusában, mely a kiváló Marc Pinson keze nyomát viseli, majd a széria C6 limuzin elindítása 2006-ban. Több, mint 6 év telt el a koncepció autó (show-car) és a szériaérett típus között és mégis a C6 időtálló designja a felső kategória referenciája lett. A Citroennek sikerült a klasszikus magas kategóriás autók designjaitól eltérőt és mesterit alkotnia, megtartva a Citroen számára fontos esztétikai alapelveket: az elülső "nagylelkű" túlnyúlást, három erős oldalsó és hátsó ablaküveg.

Norev Citroen C6 1:18

A motor - V6 benzin vagy V6 dízel - a C6-ot finoman repíti, hála a hidraktív felfüggesztés fejlődésének. A vezető a főbb információkat kivetítve, a szélvédőn tekintheti meg, a belső kárpitozás pedig egy józan, de eredeti rajzolattal büszkélkedhet az ajtókon és a műszerfalon is.

Az autómodell megtartja az arányokat, de a tárolórekeszek mozgását is, amelyek a modellen is funkcionálisak. Kukkantsanak be, hogy profitáljanak egy csodálatos luxusból, amelyet a Norev hű replikájának belső terében találnak.

DéTé

Megosztás:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Buzz
 • Add to favorites
 • Print
Hozzászólások (2) Trackbacks (0)
 1. Nagyon szép autó! Volt szerencsék kipróbálni, eszméletlen. Nekünk egy C5 I. van, egyedül erre cerélnénk ha tudnánk, használtan azért kibírható az ára.
  Nemrég sikerült beszereznem a modellt is, ami nem egy gyakori darab már… Sajnálom, hogy annó nem vettem, meg, így elég sokba került…

  Képek: http://www.french-car-fan.vsg4.hu/e107_plugins/pviewgallery/pviewgallery.php?album=81

  Viktor


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.