www.automodellvasar.hu Első magyar online autómodell újság

11ápr/116

Mától nincs beszerezhetetlen autómodell…

Az Ebay egyik főhadiszállása

Sokan kérdezték, hogy be tudunk-e szerezni más modelleket is, mint ami a kínálatunkban van. Amit a Norev, Schuco, Greenlight kiadott, azt eddig is gond nélkül beszereztük. De mostantól nincsen beszerezhetetlen modell!Az online aukciós oldalak elég régen jelentek meg, közülük a legnagyobb és legismertebb az Ebay. Számos országban működik hatalmas sikerrel, de sajnos idehaza még nem működnek teljes erőbedobással. A külföldi oldalaknak van egy pár hátránya, amiért nagyon sokan - érthető okokból nem regisztrálnak, vagy vásárolnak azokon az oldalakon.

1. Idegen nyelv ismeret: ha a német/francia/amerikai oldalon regisztrálunk, érdemes az adott nyelvet beszélni, mert minden információ amit ott leírnak, fontos lehet a későbbiekben, előfordulhat, hogy olyan szót nem értünk, ami kihat a szállítási díjra, megrendelhetőségre, stb...

2. Fizetési mód: itt bizony fel kell regisztrálnunk magunkat és (dombornyomott) bankkártyánkat, amit sokan nem szívesen tesznek, mert nem bíznak annyira a rendszer biztonságosságában.

3. Idő: ha keresünk valamit, tudnunk kell hol keressük, mik azok a kulcsszavak amik alapján elindítjuk a keresést és sokszor az sem mindegy, melyik ország oldalán keressük. Ez mind sok időt vesz igénybe.

4. Szabályok: az Ebay-nek és sok más aukciós oldalnak rengeteg olyan szabálya van, amit nem árt tudni, különben könnyen bajba kerülhetünk. (Pl. ha a vevő kifizette nekünk az összeget a termékért amit leütött, még három nap alatt akkor is meggondolhatja magát és a PayPal egy szavára zárolhatja a számlánkat, sőt, büntet is!)

És még lehetne sorolni. Ezért egy olyan új szolgáltatást nyújtunk mostantól, ami megkönnyíti minden autómodell gyűjtő életét. Ön csak megadja, hogy milyen autóra lenne szüksége, mi felkutatjuk a legolcsóbb beszerzési forrást, megvásároljuk Ön helyett és itthon átveheti, vagy postázzuk Önnek az ország területén bárhová.

Ami mellettünk szól:

1. Sok-sok év tapasztalat az Ebayen - 2004 óta vagyunk regisztrálva!
2. Megbízható Ebay-es több száz pozitív (és nulla negatív!) tranzakcióval!
3. Idegen nyelv ismerete (francia, angol, német)!
4. Autómodell szakmában több, mint 8 év tapasztalat!
5. Kis haszon - nagy forgalom elv alapján működünk, azaz Önnek alig kerül többe a megvásárolt autó, mintha itthon venné, sőt, sokszor még olcsóbban is hozzájuthat!

Elsősorban a francia Ebay-en kereskedünk, (nagyon megbízhatónak számítunk már az aukciós piacon), de szoktunk a német, amerikai piacokon is vásárolni. A francia Ebay előnye, hogy sokszor itt tudjuk a legjobb áron leütni az adott terméket és nyelvi akadály sincs. A német Ebay előnye, hogy talán itt van a legtöbb autómodell, bár sokszor drágábbak, mint máshol.

A kis haszon - nagy forgalom elvet talán ismerős sokaknak velünk kapcsolatban, hiszen a például a Norev márka bármely autóját jóval az Ebay-es és a kinti árak alatt értékesítjük már több, mint 8 éve, de gyakorlatilag minden autómodellünket kedvező áron adjuk!

Keressen meg minket egyedi autó igényével, mi kikeressük a legolcsóbbat, leütjük és leszállítjuk, mindezt minimális többlet költségért!

DéTé

További információ:

impressio.kft@gmail.com
Tel: +36 209 809 473

Megosztás:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Buzz
 • Add to favorites
 • Print
Hozzászólások (6) Trackbacks (0)
 1. Kipróbáltam az új szolgáltatást. Az Ebay-ről kiválasztott modell a rendeléstől számított egy héten belül, tökéletes minőségben megérkezett. :)

  Köszönöm a beszerzést.

 2. Olyan modellt kerestem amely már kifutott termék lett.(Minichamps Rolls Royce Drophead 1:43).Üzletekben már semmiképp,de webáruházakban is csak elvétve,”bizonytalan”szállítással volt megtalálható.(Ki is próbáltam egy ilyet de volt némi félreértés a szállítás pontnál,ezért írtam egy mailt,de nagyon sokáig nem válaszoltak.)Maradt tehát az Ebay.Csakhogy én a szükséges feltételek hiányában nem vagyok rendelőképes és olyan ismerősöm sem igen akad aki rendelne nekem.
  Aztán egy fórumos srác ajánlotta ezt a lehetőséget.Írtam egy mailt óhajommal-sóhajommal.Gondoltam próba cseresznye…. Most itt van az áhított autó az asztalomon,kifogástalan állapotban:)Mindenféle előre fizetés,vagy előleg nélkül,a lehető legrövidebb idő alatt,az általam remélt legalacsonyabb összegnél is kedvezőbb áron megtörtént a beszerzés!Ezer köszönet érte!!!
  Hamarosan ismét jelentkezni fogok:)

 3. It’s good to see someone thinnkig it through.

 4. Az elmúlt hetekben én is kipróbáltam a szolgáltatást. Gyors,pontos és teljesen hibátlan árban működik a dolog.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 5. Csak olyan modelleket tudtok beszerezni az Ebay-ről aminél azt írja az Ebay hogy Magyarországra szállítják?


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.