www.automodellvasar.hu Első magyar online autómodell újság

18márc/110

A börze képei…

Autómodell kavalkád

Sokan jelezték nekem, hogy nem tudtak még egyszer sem feljönni Budapestre egy-egy Börze kedvéért, de már annyi szépet és jót hallottak róla, hogy szívesen megnéznének pár képet.

Nos, az ő kedvükért álljon itt egy kis összeállítás...Magam nem csináltam sok képet a februári börzén, sőt, egyet sem, de szerencsére volt aki igen. Így J. Péter kollégám volt olyan szíves és rendelkezésemre bocsátott párat, hogy feltegyem.

A februári Börzét egy kicsit feszülten vártam, mert a februári bolti forgalmi tapasztalataim nem a legjobbak és a tavalyi hasonló időszaki börze sem volt rendkívül átütő. Viszont ami februárban történt, az a legoptimistább álmaimat is túlszárnyalta!

Gyakorlatilag a reggel kilenc órás nyitást követően szinte mozogni sem lehetett a közel 1000 négyzetméteres helyiségben és ez tulajdonképpen a kora délutáni zárásig ez így is maradt. Ez több szempontból is örvendetes: egyrészt úgy tűnik kezd kialakulni egy új réteg, amelyik gyűjtésbe kezdett, másrészt mostanra érett be igazán a Börze, azaz az év minden időpontjában megtöltjük a termet vásárlóval.

Az új réteg kialakulása nagyon jó hír, sok olyan, még fiatalkorút láttam mászkálni, aki édesanyjával, vagy párjával nézelődött, vásárolt. Igenis szükség van a fiatal nemzedéken belül olyanokra akik tudják értékelni a régi autómodelleket, de a maiakért is rajonganak és nem italra, vagy drogra költik el zsebpénzüket. Lehet, hogy az első ajándékba kapott Matchbox indította el őket útjukon, lehet, hogy csak a fater autójának modell változata, de végül is mindegy, lényeg, hogy gyűjtsenek.

A Börze beérésére pedig az a bizonyíték, hogy egy februári Börzén is annyian vannak, mint a decemberin! Persze ez köszönhető a sok reklámnak és a szájhagyománynak is. Olyannyira így van ez, hogy rendszeres vevőink között találunk Szerbiából és Szlovákiából érkezőket is, akik szerint a mi börzénk messze földön híres és a legjobbak közé tartozik!!!

Íme néhány kép a februári börzéről és ne feledjétek, április 10.-én, vasárnap újra találkozunk!

DéTé

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.