www.automodellvasar.hu Első magyar online autómodell újság

23jan/112

Elindultunk…

Ezennel elindult oldalunk, mely az első hazai online autómodell újság.

Szándékunk a hazai autómodell gyűjtő társadalom számára összegyűjteni a különféle nyelveken megjelenő autómodellekről szóló cikkeket, eseményeket, börzéket, stb... Írunk majd saját cikkeket, illetve az eddig megjelent cikkjeinkből is szemezgetünk majd.

Az előzetes felmérések szerint sokan segítik majd munkákat cikkírással, fordítással, így a közös sikerhez sokan hozzájárulnak majd. Amint erőnkből telik, létrehozzuk a Fórumot is, ahol lehet majd beszélgetni is, témákat indítani.

Minthogy itthon jelenleg nincs írott magyar nyelvű autómodell szaklap, ezért ezt az oldalt szeretnénk a legolvasottabb ilyen témájú oldallá tenni. Kérünk ezért minden autómodellt szerető "kollégát", hogy aki tud, írásaival, fordításaival, segítségével járuljon hozzá közös sikerünkhöz.

Üdvözlettel,

DéTé (Dózsa Tamás)

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
Kategória: Hírek Hozzászólás
Hozzászólások (2) Trackbacks (0)
  1. Nagyon ígéretesnek tűnik, már várom, hogy jobban beinduljon. Az biztos, hogy gyakran fogok felnézni, olvasgatni, kommentelni. :-)

  2. Köszönöm, még csak ma indultunk igazán, ma küldtem körbe a hírt. Várunk szeretettel, ha szeretnél akár cikket írni, vagy lefordítani, szívesen leadjuk. Üdv közöttünk! :-)
    DéTé


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.