www.automodellvasar.hu Első magyar online autómodell újság

8júl/100

A boltban már a Shelby Terlingua!

A jövő hét hétfőn a boltba kerülő Greenlight termékek közül bemutatnék egyet, amely személyes kedvencem. Ez az 1/18-as pedig nem más, mint a Shelby Terlingua Ford Mustang - Racing Tribute Edition.

A Shelby Terlingua Ford Mustang, amely a versenyzés nyers szellemét ejti foglyul, egy délnyugat texasi szellemvárosról kapta a nevét. A "Lucifer" emblémát Carroll Shelby régi barátja, Bill Neale tervezte. Több, mint 40 évig ez a motívum szimbolizálta az üdítő "időt" a Shelby és a Ford Motor Company történetében. A legismertebb Shelby American logok egyike, az ágaskodó nyúl fekete sziluettje, króm és sárga címeren jelenik meg. (Olvasson tovább...)

Azért, hogy erről a híres versenyautóról megemlékezzen, a Greenlight az 1967-es Shelby Terlingua Ford Mustang Racing Tribute Editiont megcsinálta 1/18-as méretben. ez a replika egy új, lapos verseny motorháztetőt kapott és új ötküllős verseny felniket. Ez a modell ráadásul 100%-ban die-cast fém karosszériával készül, eredeti verseny festéssel, nyitható ajtókkal, csomagtartóval, motorháztetővel, szövet biztonsági övekkel, átlátszó dobozba csomagolva, egymást követő sorozatszámú alvázzal. Ez a klasszikus modell mindössze 1500 példányban kerül világszerte a boltokba!

És már csak pár napot kell rá várni!

DéTé 2010.07.08.

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.